Tervetuloa!

Myyntitaku 0 euroa lokakuun ajan min 40hlö koskee vain uusia varauksia

Haikein mielin joudumme ilmoittamaan, että ravintola laiva Grand Georgia on auki vielä lokakuun ajan. Hakaniemen-alueen uudistus suunnitelmat ovat edenneet jo siihen vaiheeseen, että rannan ruoppaukset ja valmistelut alkavat jo syksyllä 2020. Kaupungin tulee kehittyä, mutta viimeisen autenttisen Helsinki-miljöön katoaminen on monella tapaa surullista!
Toivomme näkevämme teidät kaikki vielä tulevan kuukauden aikana Hakaniemenrannassa. Olemme ikuisesti kiitollisia, kun olemme saaneet viettää nämä vuodet kanssanne Hakaniemenrannassa!
Rakkaudella
Grand Georgia crew
 
 
Blogi
18.05.2018
 
Supra-ruokailu

Tututustuminen gruusialaisten ruokatapaperinteisiin kannattaa aloittaa Supraan-osallistumisesta. Supra-ruokailun yhteydessä tarjotaan suuri valikoima erilaisia kansallisruokia ja suuri määrä viiniä.
18.05.2018
 
Gruusialainen keittiö

Gruusialainen ruoka — on oikeutetusti gruusialaisten yksi ylpeyden aihe Gruusian kulttuuriperinnöstä. Kaikkialla maailmassa rakastetaan sellaisia ruokia kuin, lobio, aromaattinen kharcho-keitto, taianomaisen mausteiset kastikkeet tkemali ja satsibeli, kananpoika tabaka, suluguni-juusto ja muut ruokalajit.
18.05.2018
Viini ja juusto

Viinin perinteinen valmistusmenetelmä suurissa kivere- saviruukuissa on saanut UNESCON kansallisperinteen statuksen ja se on ainutlaatuinen koko maailmassa.
 
     
Hakaniemenranta 11, 00530, Helsinki
010 420 3600, info@grandgeorgia.fi, www.grandgeorgia.fi

© 2021 Grand Georgia Ravintolalaiva
 
Powered by Popova