Grand Georgian eri kansilla järjestetään juhlia syntymäpäivistä, häistä ja valmistujaisista yritystapahtumiin, opiskelijajuhliin ja klubeihin.

Ainutlaatuinen miljöö, oma erinomainen georgialainen keittiö ja kokenut tarjoiluhenkilökuntamme varmistavat juhlillesi aina toimivat puitteet. Laivalla on 4 kerrosta, joita voidaan vuokrata yhdessä tai erikseen noin 20-500-henkilön tilaisuuksiin. Meillä on erinomainen keittiö ja valmistamme ruokailun aina tilaisuuteen sopivaksi, istuvista illallisista buffet-tarjoiluun tai cocktailpaloihin. Menu-sivulta näet esimerkkejä ja ehdotuksia mahdollisista ruokatarjoiluista.
Laivassa on kolme ravintolakerrosta, sekä Komentosillan kabinettikerros, halutessanne saunoineen ja ulkoporealtaineen. Pääkannella, sisääntulokerroksessa on lounas- ja tilausravintola merinäköalalla noin 100 henkilölle. Yläkannen tilaan mahtuu kolmattasataa henkilöä ja laivan Alakannelta löytyy perinteinen, tyylikäs ja hieman hämyinen ruuma noin 100 henkilölle.
Pääsääntöisesti emme peri tiloista vuokraa vaan asetamme myyntitakuun.

Myyntitakuulla tarkoitetaan, että tilaan asetetaan maltillinen myyntitavoite (joka sisältää sekä etukäteen tilatut ruuat ja juomat, että illan aikana ostetut tuotteet, Komentosillan kohdalla saunan vuokran), jonka täyttyessä tilaaja ei maksa erillistä tilavuokraa.
 
  Laivan esittely
ALAKANSI

Ravintolalaiva Grand Georgian Alakansi on ehdoton paikka minkä tahansa huikeiden juhlien järjestämiseen.

Tilaan mahtuu parhaimmillaan jopa yli 100 juhlijaa ja istumapaikkojakin saadaan tarvittaessa järjestettyä lähes viidellekymmenelle ruokailijalle. Alakansi on ehkä kaikkein parhaimmillaan bileissä ja mahdollisilla kokkarimaisilla tarjoiluilla — suuremmallekin seurueelle.

Alakannelta löytyy baari, DJ -laitteet, tanssilattia, sekä esiintymislava mahdollisille
esiintyjille. Alakansi on siis hyvä tila järjestää bändi- tai muita klubi tyylisiä
tapahtumia.

MYYNTITAKUU — 800 €
 
 
PÄÄKANSI

Ravintolalaiva Grand Georgian pääkansi toimii laivan sisääntulokerroksena ja samalla lounaspaikkana, mutta muina aikoina tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Pääkansi soveltuu erinomaisesti noin 50 - 100 hengen seurueelle, jolloin se on muokattavissa aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Tila soveltuu enimmäkseen istuvaan illalliseen ja rentoon illanviettoon.

Pääkannelta löytyy pieni baaritiski.
Pääkannella on lisäksi oma keulaterassi, jolta on näkymät meren yli Korkeasaareen.

MYYNTITAKUU — 800 €
 
 
YLÄKANSI

Ravintolalaiva Grand Georgian Yläkansi on mitä täydellisin paikka erilaisten juhlien järjestämiseen. Yläkannella on tilaa jopa 300 hengelle.

Vietä ikimuistoinen juhla Grand Georgian Yläkannella: kerroksesta löytyy hyvin varusteltu baari, esiintymislava ja tanssilattia, äänentoistolaitteet sekä kirsikkana kakun päällä iso ulkoterassi.

Yläkannen tilat ovat helposti muunneltavissa tilaisuuden tarpeet huomioon ottaen.
Illallinen on mahdollista järjestää jopa 160 hengelle. Yläkansi on myös mahdollista rajata, jolloin keulaosassa pystyy järjestämään kokouksia tai seminaareja jopa sadalle hengelle - ryhmän tarpeista riippuen.

Mikäli teitä on vieläkin enemmän, voimme yhdistellä Grand Georgian tiloja, jolloin juhlakansaa mahtuu kaiken kaikkiaan jopa 500 henkilöä!

MYYNTITAKUU — 1200 €
 
 
KOMENTOSILTA / Kabinetti ja saunatilat

Komentosilta-kabinetti Ravintolalaiva Grand Georgian kannella. Grand Georgian kabinetti, Komentosilta, on noin 10-40 hengen kokous- ja juhlatilatila, josta on upeat näkymät meren yli Kruunuhaan rantaan ja Korkeasaareen. 30 istumapaikkaa kokouksia tai ruokailuja varten, nelisenkymmentä mahtuu kokkarimaisemmin juhlimaan.

Komentosillan puitteet ovat on kaikki, mitä voit kokouksesi järjestämiseen kaivata. Hienot tilat, viimeisen päälle audio ja video laitteet yhdessä tarvitsemiesi juomien ja tarjoilujen kanssa – enempää et tarvitse.

Kabinetista löytyvät valkokankaan ja HD-videotykin lisäksi äänentoisto, XBox, BluRay-soitin sekä Digiboxi.

Kabinetti soveltuu mainiosti erilaisten kokousten, seminaarien, saunailtojen tai vaikkapa illanviettojen järjestämiseen.
Tilojen yhteydessä on terassi sekä vuokrattavissa sauna (6-8hengelle kerrallaan) ja ulkoporeallas.
Tervetuloa järjestämään kokouksesi tai vaikkapa saunailta!

MYYNTITAKUU — 700 €
 
 
     
Hakaniemenranta 11, 00530, Helsinki
010 420 3600, info@grandgeorgia.fi, www.grandgeorgia.fi

© 2020 Grand Georgia Ravintolalaiva
 
Powered by Popova